Menu

Sponsoring

 

Hét jaarlijkse fietsevenement op Walcheren om uw bedrijf in de spotlights te zetten!

Al ruim 25 jaar wordt de Dorpentocht Walcheren verreden. Een fietsevenement waar elk jaar enkele duizenden mensen aan meedoen. Altijd op de eerste dinsdag van augustus. Het levert de deelnemers veel plezier op en tegelijk worden mensen in nood ondersteund met de opbrengst. 

 

In 2024 geven wij het geld aan Terre des Hommes. Deze organisatie zet zich wereldwijd in om de rechten van kinderen en hun ontwikkeling te waarborgen. 

 

Elk jaar bieden wij de deelnemers een mooie route door Walcheren. Langs dorpen, natuurgebieden en door het historisch hart van Middelburg. Er is altijd veel te zien, te beleven en te ontdekken!

 

Sponsoren

De steun van sponsoren is voor ons als Stichting Dorpentocht Walcheren van onschatbare waarde. Logo’s en uitingen van jouw bedrijf kunnen geplaatst worden op deelnameboekjes en op de elf stempelposten langs de route. Wij bieden een aantal standaard sponsorpakketten. Die vindt je hieronder. Maar we gaan ook graag met je in gesprek over een op maat gemaakt sponsorpakket. 

 

Contact

Wil je sponsor zijn van de mooiste fietstocht van Walcheren en tegelijk bijdragen aan de rechten van kinderen? Neem dan contact op met Marco Fossen, e-mail marco.fossen@dorpentocht-walcheren.nl of 06 13234634 .

 

Wil je meer informatie over de Dorpentocht Walcheren? Kijk dan op onze nieuwe website www.dorpentocht-walcheren.nl