Menu

Wat te doen

 

De Dorpentocht 2024 biedt van alles wat! Wij laten u onder andere kennismaken met diverse bedrijven die op Walcheren actief zijn. In Speelhof Hoogerzael ontmoeten natuur en kinderen elkaar. Ruimte genoeg voor wildebrassen, avonturiers, dromers en ontdekkers.  Enkele manages openen voor de Deelnemers aan de Dorpentocht 2024 haar deuren. Maak kennis met het leven en werken op een manage.

 

Op verschillende minicampings ziet u dat recreëren en het boerderijleven prima samengaan. Daar is vaak ook de mogelijkheid om even uit te blazen onder het genot van een kopje koffie, thee of andere versnapering. Bij de landwinkels op de route worden streekproducten aangeboden zoals heerlijke zelfgemaakte appelsap.

 

Wist u ook dat er op Walcheren een Alpacaboerderij is? Dit jaar één van de stempelposten waarmee u de mogelijkheid wordt geboden kennis te maken met deze dieren met hun wollige kopjes, grote bruine ogen, onderzoekende blik en nieuwsgierige neus. En om de diversiteit compleet te maken, liefhebbers van (schapen)kaas kunnen zich verheugen op een inkijkje bij een kaasboerderij.